You have an outdated browser

Please update your browser

Update browser
Visa Alla recept
BBQ-räkor med coleslaw i majswraps

BBQ-räkor med coleslaw i majswraps

  • Räkor
  • Med skal
  • Förrätt
  • Huvudrätt
  • Sommar
  • Räkor med skal
Tid:45 min.
Portioner:4
Tid:45 min.
Portioner:4

Ingredienser

Tillagningsinstruktioner

Kärna ur chilin och hacka och rör ihop den med BBQ-såsen. Vänd de upptinade räkorna i såsen och låt dem ligga och dra i kylen i minst 1 timme. Finhacka spetskålen och vänd ihop den med fint riven parmesanost, olivolja, krossad vitlök och citronsaft. Smaka av med salt och peppar. 

Fördela blandningen på 10 tortillas, och rulla ihop dem runt fyllningen. Skär dem i gärna i mindre bitar och håll ihop dem med tandpetare. Grilla räkorna i ugnen eller på en grill i 2-3 minuter vid 220°C.

Servera de varma räkorna med rullarna. 
Kom ihåg en sköljskål och massor av servetter.

Nästa recept: Liten grönländsk hälleflundra i paket med sparris, fetaost, pesto och edamame
...