You have an outdated browser

Please update your browser

Update browser
Visa Alla recept
Toast med grönländsk stenbitsrom

Toast med grönländsk stenbitsrom

  • Stenbitsrom
  • Förrätt
  • Vinter
  • Rom
  • Aptitretare och smårätter
  • Nyår
  • Påsk
Tid:15 min.
Portioner:4
Tid:15 min.
Portioner:4

Ingredienser

Tips

Alla ingredienser kan också blandas samman till en romröra som läggs på toasten med dill som garnering. 

Tillagningsinstruktioner

Dela brödet i halvor och stek i smör och olivolja tills de har fått fin färg. Lägg upp på papper så fettet sugs upp.

Börja med att lägga en klick crème fraîche på brödskivorna och lägg därefter på finhackad rödlök. Lägg på stenbitsrommen på varje skiva och strö lite finrivet citronskal ovanpå. Pressa lite citronsaft över och krydda med nymalen vitpeppar. Avsluta med att garnera med dillkvistar.

Tips

Alla ingredienser kan också blandas samman till en romröra som läggs på toasten med dill som garnering. 

Nästa recept: Liten grönländsk hälleflundrafilé med senapssås och stekt lök
...