Meny
Tipsa en v�n

Soppor

Läckra soppor med fisk och skaldjur.

Royal Greenland har gjort det enkelt för dig att servera läckra soppor med endast de bästa råvarorna. Våra soppor är baserade på den finaste fisken och skaldjuren tillsammans med bl a fina grönsaker i syfte att erhålla den bästa smaken.

Alla våra soppor levereras i en kartong med två praktiska plasttråg á 175 g. Trågen tillagas direkt från fryst antingen i en kastrull med kokande vatten eller genom att göra några hål i platstrågen och placera dem i mikrovågsugnen.

I vårt sortiment hittar du tre spännande soppor.

Hummersoppa

Royal Greenlands hummersoppa är garnerad med bitar av hummerkött, som ger den en mycket läcker smak och konsistens.

Den läckra soppan kan användas som den är, t ex serverad som förrätt med bröd, men den är också lämplig som sås till ångkokt, kokt eller stekt fisk.

Testa att lägga filéer av torsk eller hälleflundra i en ugnsfast form, häll över hummersoppa och tillaga i ugnen tills fisken är helt uppvärmd – en god och enkel vardagsrätt serverad med ris och grönsaker. Eller varför inte laga en läcker pastarätt med räkor och hummersås?

Hitta recept här!

Rejesuppe med grönsaksbitar

Vår räksoppa är en har grönsakssmak och innehåller grönländska räkor. Den innehåller morrötter, purjolök, lök och selleri. Grädde, vin, tomater och citronsaft. Det ger soppan en fin och balanserad smak. Soppan passar bra till en snabb lunch eller som förrätt. Räksoppan är MSC-märkt så du räkorna kommer från ett hållbart fiske som tar hänsyn till fiskebestånd och de djur som lever i och i närheten av havet.


 

Krämig fisksoppa med lax, torsk och grönsaker

Vår krämiga fisksoppa innehåller fina tärningar av torsk och lax samt purjolök, morötter och grädde och resultatet blir en mild, aromatisk och krämig smak. Soppan är därför fröjd även för ögat.

Soppan kan snabbt tillagas från fryst och serverad tillsammans med bröd passar den perfekt både som en förrätt eller en lättare lunch.


 

 

Tips på recept? 
Ta en titt i vår receptbank
 
...få tips på fler recept!