Meny
Tipsa en v�n

GOURMET Sliced torsk och lax

Rökta delikatesser i tjocka skivor

GOURMET Sliced torsk och lax är två läckra rökta produkter i skivor á c:a 7 mm. De tjocka skivorna ger en underbar smakupplevelse där den milda rökta smaken verkligen kommer till sin rätt, perfekt till en läcker förrätt.

GOURMET Sliced rökt torsk är en läcker grönländsk delikatess. Eftersom torsken är en mager fisk är den lättare och mildare i smaken än traditionellt rökt fisk. Vi använder uteslutande de största och vackraste filéerna som bereds genom varsam mognad och torkning innan de långsamt röks över bokflis.

GOURMET Sliced rökt lax är en otroligt fin produkt med en silkeslen smak och konsistens. Vi har tagit bort den bruna ryggmuskeln på laxen så den endast består av verkligt utsökt kött. Laxen är varsamt beredd för att framkalla en intensiv smak och få den bästa konsistenesen. Dessutom är lax rik på sunda fettsyror och omega-3.

Testa också vår varmrökta lilla grönländska hälleflundra och varmrökta lax med peppar eller naturell!

Recept med GOURMET Sliced torsk och lax

I vår omfattande receptdatabas har vi massor av spännande recept med lax och liten grönländsk hälleflundra. Dessa produkter passar utmärkt till lätta förrätter, sallader och luncher.
 

Fisk är bra för mat!
Fetare fiskarter innehåller förutom omega-3 även massor av D-vitamin! Läs mer här...

Massor av inspiration i din mailbox!

Få mängder av information om nya produkter och mycket med genom att anmäl dig till vårt nyhetsbrev.

Anmäl dig här