Meny
Tipsa en v�n

Panerad rödspättafilé

Saftiga rödspättafiléer med spröd panering.

Det blir inte enklare än så här att äta fisk! Vi har förberett ditt arbete med att filéa rödspättan. Därefter har vi panerat fisken med ströbrödsblandning. Paneringen gör att fisken håller sig saftig och samtidigt ger det en god spröd skorpa.

Rödspättans milda smak kommer hela familjen att gilla. Panerade rödspättafiléer kan serveras snabbt när du har bråttom gärna till en grönsallad och pasta. 

När du köper rödspätta från Royal Greenland kan du vara helt säker på att den inte fångas med bomtrålare, något som misstänks skada havsbotten.
 

 

Recept med panerad rödspätta

Panerad rödspätta är en klassisk rätt, som ofta serveras till lunch och vid högtider.

Behöver du inspiration till nya recept med panerade rödspättafiléer?

Prova vårt recept på chilibönor med spätta, eller varför inte servera rödspätta med bearnaisesås och gröna bönor?
 

 

Fisk är sunt

Fisk är bra för kroppen och hälsan

- Läs om det här

 

Tips på enkla fiskrätter?

Ibland kan det verka svårt att få till fiskrätter under en hektisk vardag. I vår receptbank får du tips på enkla vardagsrätter...