Meny
Tipsa en v�n

Rödspättafilé

Rödspättafiléer från Nordsjön

Rödspättan är en av de mest populära fisksorterna på våra middagsbord och på restauranger. Rödspättan har fint vitt kött med en mild delikat smak. 

Den kan avnjutas som den är, till exempel kokt eller så man kan göra sin egen panering. De stora platta filéerna passar också bra att tillaga med läckra fyllningar.

Våra rödspättor fångas framför allt i Nordsjön, med snurrevad eller med sättgarn – båda är skonsamma och miljövänliga fångstmetoder.

När du köper rödspätta från Royal Greenland kan du vara helt säker på att den inte fångas med bomtrålare, något som misstänks skada havsbotten.
 

 

Inspiration till kvällsmaten?

 

Varför inte prova något av våra läckra recept med rödspätta?

 

Här hittar du recepten...

Rödspättan fångas med skonsamma fångstmetoder 

 

Läs här om hur det går till