Meny
Tipsa en v�n

Grönländsk torsk

Fina vita filéer och ryggfilér av grönländsk torsk.

Torsken är en klassiker på våra lunch- och middagsbord. Med vår torsk av filé eller ryggfilé är det besvärliga arbetet redan gjort. Den grönländska torsken fångas utanför Grönlands västkust. Våra fångstmetoder ger fisk av en hög kvalitet.

Det kalla vattnet omkring Grönland gör, att torsken växer långsamt och därigenom utvecklar den en fin smak och en fin konsistens. Det vita köttet kan tillagas på otaliga sätt och passar både till varma och kalla rätter och till vardag eller fest.  
 

 

Fisk är sunt

Fisk är bra för kroppen och hälsan

- Läs om det här

Vill du ha tips på recept med torsk?

 

Varför inte prova något av våra enkla och läckra recept med torsk.

 

Klicka här för middagstips...

På Grönland fångar man torsk med bottengarn - som är en selektiv och bränsleeffektiv fångstmetod.

- Läs mer om bottengarn...