Meny
Tipsa en v�n

MSC- och ASC-certifierad naturell fisk

Fisk på ditt sätt direkt från fryst

Med Royal Greenlands naturella fisk kan du sätta din personliga prägel på fisken så att den smakar exakt så som du vill ha den. Det jobbiga arbetet med fisken är redan gjort och då du kan tillaga fisken direkt från fryst så står maten snabbt på bordet.

Det finns tre slags naturell fisk i detta sortiment – ryggfiléer av torsk, kolja och regnbågsfilé. Alla tre är Nyckelhålsmärkta och antingen certifierade enligt ASC eller MSC.

Ryggfilé av torsk utan skinn är vildfångad och MSC-certifierad. Det milda, vita och benfria köttet kan tillagas på flera olika sätt och passar till alla slags rätter, både de kryddstarka och de barnvänliga.

Ryggfilé av kolja utan skinn påminner mycket om torsk i både färg och smak och liksom torsk delar den sig i fina lameller vid tillagning. Ryggfiléerna av kolja är MSC-certifierade och passar perfekt till en god middag med ett lätt tillbehör. Servera den t ex tillsammans med en asiatisk ingefärassås, brocccoli och bladselleri.

Regnbågsfilé med skinn är ASC-certifierad vilket betyder att den kommer från en hållbar och ansvarsfull fiskodling. Regnbågsfiléer passar till bra till middag. Testa t ex att kryddgratinera filéerna och servera med grillad lök.

 

Fisk är sunt

Fisk är bra för kroppen och hälsan

- Läs om det här