Meny
Tipsa en v�n

Sprödbakad torskryggfilé

Saftig torskryggfilé med knaprig panering.

Här är den goda och enkla lösningen till att äta mer fisk i vardagen!

Royal Greenlands sprödbakade torskryggfiléer eller loins, är av den finaste delen av torsken. Fisken är täckt med en knaprig degpanering, som kan tillredas i ugnen direkt ifrån frysen.

Det är perfekt till dagar, då man har glömt att ta ut något ur frysen. Smaken är mild, den är saftig inuti och krispig utanpå - perfekt till både barn och vuxna.

 

Recept med sprödbakade torskryggfiléer

Sprödbakade torskryggfiléer är extra goda med enkla och lättlagade tillbehör.

Servera till exempel med ugnbakade potatisklyftor, hemmagjord tartarsås och en läcker grön sallad - ett sundare alternativ till den klassiska fish 'n' chips.

Här hittar du fler recept på tillbehör.

 

 

 

Tips på enkla fiskrätter?

Ibland kan det verka svårt att få till fiskrätter under en hektisk vardag. I vår receptbank får du tips på enkla vardagsrätter...