You have an outdated browser

Please update your browser

Update browser
Visa Alla recept
Fiskburgare med kryddig salsa av äpplen, avokado och rödlök och en wasabimayo

Fiskburgare med kryddig salsa av äpplen, avokado och rödlök och en wasabimayo

  • Huvudrätt
  • Convenience
  • Filé
  • Fisk i ugn
Tid:30 min.
Portioner:4
Tid:30 min.
Portioner:4

Ingredienser

4 lättpanerade rödspättafiléer

4 burgerbröd

2 äpplen

2 avokador

1 rödlök

1 lime

wasabipulver

2 dl majonnäs

150 g blandad sallad

1 knippe persilja

salt och peppar

Tillagningsinstruktioner

Tärna äpple, avokado och rödlök och marinera allt i färskpressad limesaft och rivet limeskal. Blanda wasabipulver med majonnäs och smaka av med salt.

Stek fisken enligt anvisningar på paketet tills den är frasig och köttet saftigt.

Värm brödet och bygg en hamburgare med sallad och salsa.

Nästa recept: Marinerad rökt lax med äppelsallad och pepparrotssås
...