You have an outdated browser

Please update your browser

Update browser
Visa Alla recept
Varmrökt hälleflundra med äpple, pepparrot och rödbeta

Varmrökt hälleflundra med äpple, pepparrot och rödbeta

  • Liten grönländsk hälleflundra
  • Förrätt
  • Portionsfilé
  • Rökt och gravat
  • Varmrökt
Tid:30 min.
Portioner:4
Tid:30 min.
Portioner:4

Ingredienser

Tillagningsinstruktioner

Skala rödbetorna, skölj dem noga och skär dem i skivor. Skär äpplena i skivor och marinera dem med citron, salt och gräslök.

Gör en "lasagne" av äpplen och rödbetsskivor och hyvla pepparrot mellan lagren.

Smaka av crème frâichen med färskriven pepparrot. Servera fisken med äppel- och rödbetslasagnen och pepparrotskrämen.

Nästa recept: Varmrökt lax med purjolök i krämig sås och grillat bröd
...