You have an outdated browser

Please update your browser

Update browser
Visa Alla recept
Varmrökt hälleflundra med morötter och havtornsmarinad

Varmrökt hälleflundra med morötter och havtornsmarinad

  • Liten grönländsk hälleflundra
  • Förrätt
  • Portionsfilé
  • Rökt och gravat
  • Varmrökt
Tid:30 min.
Portioner:4
Tid:30 min.
Portioner:4

Ingredienser

Tillagningsinstruktioner

Koka aprikos och havtorn tillsammans med apelsinsaft och lite vatten tills aprikoserna är helt möra. Mixa till en slät kräm. Vispa ut lite av havtornsmarinaden i en smula vatten i en panna och glasera morötterna häri. Krydda med salt.

Servera hälleflundran med havtornsmarinaden, de glaserade morötterna och citronmeliss.

Nästa recept: Disko Bay Räkor i rå äppelsallad med avokado och granatäpple
...