Panerad fiskfilé
En klassiker til højtiderne og børnenes favorit!
Fisk utan ben och med mycket mild smak
Panerad fiskfilé är en god och enkel lösning, när det ska serveras fisk mitt i veckan. Dessutom gillar de flesta panerade fiskfiléer, även om de påstår att de inte gillar fisk! Fiskfiléerna från Royal Greenland är saftiga och den vita fisken är omgiven av en spröd panering som ger en mild smak. Panerade fiskfiléer kan göras med många typer av fisk, till exempel har vi rödspättor, skrubbor och Alaska pollock i vårt sortiment.
Ät fiskfiléerna antigen som danskarna gör, till lunch på rågbröd med remoulad och citron eller servera den till kvällsmat med dina favorittillbehör.
Tillbehör till fiskfiléer
Förutom klassikern med remouladsås och citron, kan du servera fiskfiléer med goda tillbehör:
- Bakad ketchup (Tomater)
- Pasta med krämig dragonsås
- Potatis i en varm vinägrett med kapris, rostad paprika och oliver