You have an outdated browser

Please update your browser

Update browser
Läs mer om Torsk

MSC-certifierad torsk och kolja

Torskeloins har en fantastisk smak och kan användas i många olika rätter!

Fisk på ditt sätt direkt från fryst

Med Royal Greenlands naturella fisk kan du sätta din personliga prägel på fisken så att den smakar exakt så som du vill ha den. Det jobbiga arbetet med fisken är redan gjort och då du kan tillaga fisken direkt från fryst så står maten snabbt på bordet.

Det finns 2 slags naturell fisk i detta sortiment – ryggfiléer av torsk och ryggfiléer av kolja. Båda är Nyckelhålsmärkta och certifierade enligt MSC.

Ryggfilé av torsk utan skinn är vildfångad och MSC-certifierad. Det milda, vita och benfria köttet kan tillagas på flera olika sätt och passar till alla slags rätter, både de kryddstarka och de barnvänliga. Välj mellan 4x125 g och 3x112 g.

Ryggfilé av kolja utan skinn påminner mycket om torsk i både färg och smak och liksom torsk delar den sig i fina lameller vid tillagning. Ryggfiléerna av kolja är MSC-certifierade och passar perfekt till en god middag med ett lätt tillbehör. Servera den t ex tillsammans med en asiatisk ingefärassås, brocccoli och bladselleri.

Recept med torsk och kolja

Torsk och kolja är populära val för den som vill ha fisk på menyn. Torsk och kolja är  milda fisk och därför väl lämpad för många olika rätter – från soppor till asiatiska rätter.

I vår stora receptdatabas hittar du massor av recept med torsk, som lämpar sig för alla tillfällen.

Se även

Läs mer om Sprödbakad torskryggfilé
...