You have an outdated browser

Please update your browser

Update browser
Visa Alla recept
Festivalstuvning

Festivalstuvning

  • Torsk
  • Liten grönländsk hälleflundra
  • Räkor
  • Huvudrätt
  • Filé
  • Kokta och skalade
Tid:30 min.
Portioner:4
Tid:30 min.
Portioner:4

Ingredienser

Tillagningsinstruktioner

Skär torsk och hälleflundra i 1,5 cm kuber och ugnsbaka fisken övertäckta i ugnen i 180°C i ca 8 min.

Skär svampen i fjärdedelar, hacka löken och skär paprikan i strimlor och bryn allt i smör på låg värme i 2 min. Blanda osten med grönsakerna. Späd med mjölk och smaka av med citron, salt och peppar. Red eventuellt av stuvningen med lite maizena.

Lägg ned fisken i stuvningen. Lägg upp på ett fat eller tallrikar och garnera med räkor och dill.

Nästa recept: Sprödbakad torskrygg i ugn på en bädd av blomkål, rödlök och kapris
...