You have an outdated browser

Please update your browser

Update browser
Visa Alla recept
Portionsbitar av torsk med selleri- och äppelkompott

Portionsbitar av torsk med selleri- och äppelkompott

  • Torsk
  • Huvudrätt
  • Vinter
  • Portionsfilé
Tid:25 min.
Portioner:4
Tid:25 min.
Portioner:4

Ingredienser

Tillagningsinstruktioner

Skala rotselleri och skär i stora tärningar. Fräs selleribitarna i lite olja på medelvärme tills de är gyllene och mjuka. Vrid upp värmen och tillsätt äppelklyftorna. Krydda med muskotnöt, salt och peppar. Håll äpplen och selleri varma.

Stek torskbitarna i lite olja och krydda med salt och peppar.

Lägg upp den varma äppel- och sellerikompotten på tallriken. Lägg på fisken och krydda med färskhackad persilja.

Nästa recept: Sprödstekt rödspätta, rå blomkål och rotsellerikräm
...