You have an outdated browser

Please update your browser

Update browser
Visa Alla recept
Regnbågsforell med curryrostad fänkål och äppelvinägrett

Regnbågsforell med curryrostad fänkål och äppelvinägrett

  • Huvudrätt
  • Filé
Tid:30 min.
Portioner:4
Tid:30 min.
Portioner:4

Ingredienser

Tillagningsinstruktioner

Skär fänkål och äpplen i klyftor och rosta dem i olivolja med curry tills de är gyllene och fortfarande spröda. Smaka av med salt och peppar.

Stek regnbågsforellfiléerna med skinnsidan nedåt tills de är genomvarma och fortfarande saftiga. Red stekpannan med lite äppelcidervinäger.

Servera den grillade regnbågsforellen med fänkål, äpplen och vattenkrasse och droppa över äppelcidervinägerredningen från pannan.

Nästa recept: Torsktartar med senap på rucola och grillad röd paprika
...