You have an outdated browser

Please update your browser

Update browser
Visa Alla recept
Rödspättor och persiljesås

Rödspättor och persiljesås

  • Huvudrätt
  • Sommar
  • Filé
  • Convenience
  • Fisk i ugn
  • Påsk
Tid:25 min.
Portioner:4
Tid:25 min.
Portioner:4

Ingredienser

Tillagningsinstruktioner

Krydda rödspättporna med salt och pappar och ugnsbaka dem under 12-15 minuter på 170oC. Skär potatisarna i båtar och koka dem i 8-9 minuter och ta upp dem ur det varma vattnet.

Vänd dem i rökt rapsolja, muskot och vitpeppar. Tvätta morötterna och ånga dem i smör under c:a 5-6 minuter.

Vispa skyr tillsammans med senap, salt, citronsaft och citronskal samt massor av persilja. Den är kall men jättegod! Ha inlagd gurka som tillbehör

Nästa recept: Räkor med skal på grillat dillbröd och mascarponekräm
...