You have an outdated browser

Please update your browser

Update browser
Visa Alla recept
Torskryggfilé på grillad sparris och vetekornssallad

Torskryggfilé på grillad sparris och vetekornssallad

  • Torsk
  • Huvudrätt
  • Ryggfilé
  • Nyår
Tid:30 min.
Portioner:4
Tid:30 min.
Portioner:4

Ingredienser

Tillagningsinstruktioner

Koka vetekornen enligt instruktionerna på förpackningen. Koka sparrisen kort.

Skölj spenaten och låt den rinna av ordentligt. Marinera vetekornen med salt, peppar, olivolja, hackad persilja, schalottenlök och citronsaft.

Grilla de gröna sparrisarna och krydda med salt och peppar. Rosta fisken tills den är gyllene och fortfarande saftig.

Servera med grillad sparris, vetekorn och spenat. Droppa olivolja och citronsaft och strö rivet citronskal över rätten.

Nästa recept: Kinesisk fisksoppa med räkor
...