You have an outdated browser

Please update your browser

Update browser
Visa nyhetsarkiv Arkiv

MSC - Ett bra drag

Foto: Roland Persson

Det är enkelt att äta för framtiden: Välj den blå fisken för levande hav. Vecka 5 är det fokus på det blå MSC-varumärket och hållbart fiske, och vi på Royal Greenland är förstås med!

MSC (Marine Stewardship Council) är en världsomspännande organisation som arbetar för hållbart fiske genom ett certifierings- och miljömärkningsprogram.

MSC har under vecka 5 en rikstäckande kampanj. Kampanjen fokuserar på MSC och hållbart fiske, så att vi kan fortsätta äta fisk även i framtiden. En kampanj som Royal Greenland stöttar och deltar i.

Håll utkik på vår Facebook- och Instagramsida den här veckan, och på MSC:s kampanjsida https://www.msc.org/se/ettbradrag, där du också kan läsa mer om vad MSC innebär.

För oss på Royal Greenland är det viktigt att leverera fisk och skaldjur som vi kan stå för. Det innebär att vi hela tiden söker efter förbättringar och att vi hela tiden strävar efter att fisket ska vara hållbart.

Se vårt sortiment av MSC-certifierade fisk- och skaldjursprodukter här och hitta massor av inspirerande recept med hållbar fisk här.

Nästa nyhet: MSC veckan 2019
...