You have an outdated browser

Please update your browser

Update browser
Visa Alla recept
Grillade wraps med räkor, hemlagad tomatsalsa och krispig sallad

Grillade wraps med räkor, hemlagad tomatsalsa och krispig sallad

  • Räkor
  • Huvudrätt
  • Lake
  • Kokta och skalade
  • Sandwich och wraps
Tid:15 min.
Portioner:4
Tid:15 min.
Portioner:4

Ingredienser

Tillagningsinstruktioner

Skölj och rensa grönsakerna och skär/hacka dem i lagom stora bitar.

Salsan:
Skär/hacka de solmogna färska tomaterna i större bitar och blanda samman med en burk krossade tomater. Smaksätt med finhackad lök, vitlök, cayennepeppar, ketchup och salt.

Grilla hastigt tortillabröden i en stekpanna eller tills de är genomvarma. Fördela grönsaksfyllningen i wrapsen och lägg därefter i skalade grönländska räkor och den hemmagjorda salsan.

Servera genast och njut! 

Nästa recept: Baguette med rökt liten grönländsk hälleflundra
...