arrow-downdownload-pdfdownload-pdfflag-caflag-dkflag-deflag-en-CAUKflag-frflag-jpflag-noflag-seChinaicon-docIcon Emailicon-facebookicon-linkedinGroupPDFGroup 2Asset 3icon-sharePlay button Copynewsletterpanpoint-shopprint-iconprintquotesensoricsignsticktip
You have an outdated browser

Please update your browser

Update browser
Gröna bönor och rödlök i olivolja med mild chili

Gröna bönor och rödlök i olivolja med mild chili

  • Tillbehör
Tid:15 min.
Portioner:4
Tid:15 min.
Portioner:4

Ingredienser

Tillagningsinstruktioner

Rensa bönorna om de är färska.

Finhacka chilin och skär rödlöken i tunna skivor.

Stek bönorna i olivolja tills de är lätt gyllene. Tillsätt chili, rödlök och pressad vitlök.

Slutligen tillsätts hackad bredbladig persilja, och smaka av med salt och peppar och servera omedelbart.

Nästa recept: Ångkokt rödspättafilé med fänkål, kapris och chili
...