You have an outdated browser

Please update your browser

Update browser
Visa Alla recept
Hummercappuccino med kryddörtmarinerade grönländska räkor

Hummercappuccino med kryddörtmarinerade grönländska räkor

  • Räkor
  • Förrätt
  • Höst
  • Vinter
  • Nyår
Tid:15 min.
Portioner:4
Tid:15 min.
Portioner:4

Ingredienser

Tillagningsinstruktioner

Klipp gräslök och persilja fint.

Vänd räkorna med olivolja, gräslök och hackad persilja. Smaka av med salt och peppar.

Värm soppan och häll i varma koppar.

Värm mjölken under kraftig vispning tills den är fluffig och skummande.

Häll mjölkskummet överst i soppan och strö över gräslök.

Servera med de marinerade räkorna och grovt bröd.

Nästa recept: Påskkrans med räkor, stenbitsrom & färskostkräm
...