arrow-downdownload-pdfdownload-pdfflag-caflag-dkflag-deflag-en-CAUKflag-frflag-jpflag-noflag-seChinaicon-docIcon Emailicon-facebookicon-linkedinGroupPDFGroup 2Asset 3icon-sharePlay button Copynewsletterpanpoint-shopprint-iconprintquotesensoricsignsticktip
You have an outdated browser

Please update your browser

Update browser
Krispig röd coleslaw till fisk

Krispig röd coleslaw till fisk

  • Tillbehör
  • Höst
Tid:25 min.
Portioner:4
Tid:25 min.
Portioner:4

Ingredienser

Tips

Om du inte kan hitta rödkål... annan kål kan självklart också användas.

Tillagningsinstruktioner

Blanda surmjölken/gräddfilen med senap, alla kryddor, citronsaft och -skal.

Smaka av och blanda med finhackad kål. Bom, är vi redo att ”dansa med fisken”.

Använd som rökt salt, och det skall vara fest provamed saltlakrits i stället för peppar. 

Tips

Om du inte kan hitta rödkål... annan kål kan självklart också användas.

Nästa recept: Rökt liten grönländsk hälleflundra med örtäggröra på spröda toasts
...