arrow-downdownload-pdfdownload-pdfflag-caflag-dkflag-deflag-en-CAUKflag-frflag-jpflag-noflag-seChinaicon-docIcon Emailicon-facebookicon-linkedinGroupPDFGroup 2Asset 3icon-sharePlay button Copynewsletterpanpoint-shopprint-iconprintquotesensoricsignsticktip
You have an outdated browser

Please update your browser

Update browser
Rödspättafilé med en sallad på broccoli och currystekt äpple

Rödspättafilé med en sallad på broccoli och currystekt äpple

  • Huvudrätt
  • Vinter
  • Convenience
  • Jul
Tid:25 min.
Portioner:4
Tid:25 min.
Portioner:4

Ingredienser

Tillagningsinstruktioner

Tillaga rödspättafiléerna i ugnen enligt instruktionerna på förpackningen eller stek dem i pannan.

Skär broccolin i mycket tunna skivor på en mandolin eller med en mycket vass kniv, lägg dem i kallt vatten. Skär äpplena i klyftor och stek dem i lite olja med curry, salt och peppar. 

Lägg upp filéerna på senapspickles och garnera fisken med broccoli, currystekta äpplen och färsk dill. Servera gärna med ett nybakat bröd

Nästa recept: Torsktartar med senap på rucola och grillad röd paprika
...