You have an outdated browser

Please update your browser

Update browser
Visa Alla recept
Rökt lax med rädisa, spenat och grön kräm

Rökt lax med rädisa, spenat och grön kräm

  • Lax
  • Förrätt
  • Rökt och gravat
Tid:30 min.
Portioner:4
Tid:30 min.
Portioner:4

Ingredienser

Tillagningsinstruktioner

Tvätta och rensa de färska kryddorna. Blanda dem med olivolja tills oljan är helt grön. Ställ sedan in oljan i kylskåpet.

Skölj och tvätta spenaten. Skär rädisorna i tunna skivor.

Mixa den kylda oljan med grädde och smaka av med salt, peppar och citronsaft. Mixa inte för mycket eftersom krämen då kan skära sig.

Servera laxen med rädisor, grön kräm, massor av örter och spenat.

Nästa recept: Varmrökt lax med purjolök i krämig sås och grillat bröd
...