You have an outdated browser

Please update your browser

Update browser
Visa Alla recept
Rökt liten grönländsk hälleflundra med örtäggröra på spröda toasts

Rökt liten grönländsk hälleflundra med örtäggröra på spröda toasts

  • Liten grönländsk hälleflundra
  • Förrätt
  • Vinter
  • Rökt och gravat
  • Aptitretare och smårätter
  • Nyår
Tid:20 min.
Portioner:4
Tid:20 min.
Portioner:4

Ingredienser

Tillagningsinstruktioner

Vispa samman äggen och krydda med salt och peppar. Finhacka örterna och vitlöken och rör ner i äggröran. Stek äggröran i en varm panna med olja i 2-3 min tills den får en krämig konsistens.

Rosta toasten i ugnen tills de är gyllene.

Fördela äggröra och hälleflundra på toasten och servera direkt.

Nästa recept: Potatissallad med stenbitsrom, keso och hälleflundra
...