You have an outdated browser

Please update your browser

Update browser
Visa Alla recept
Torskrygg med lufttorkad skinka, melon, rucola och rostade pumpakärnor

Torskrygg med lufttorkad skinka, melon, rucola och rostade pumpakärnor

  • Torsk
  • Huvudrätt
  • Sommar
  • Ryggfilé
  • Nyår
Tid:25 min.
Portioner:4
Tid:25 min.
Portioner:4

Ingredienser

Tillagningsinstruktioner

Krydda fisken med salt och peppar och rulla den lufttorkade skinkan runt om.

Rosta pumpakärnorna försiktigt i ugnen, tills de är gyllene och krydda dem med lite salt och olivolja.

Skölj av rucolasalladen.

Gör små kulor av melon och strö över pumpakärnorna. Smaka av med nymalen salt och peppar och lite mer olivolja.

Grilla ryggbitarna 2-3 minuter på varje sida.

Servera direkt gärna med ett gott bröd och färskpotatis.

Nästa recept: Liten grönländsk hälleflundra på bakade betor med kikärtor, inlagd rödlök och vattenkrasse
...