You have an outdated browser

Please update your browser

Update browser
Visa Alla recept
Vietnamesiska rullar med grönt och läckra räkor

Vietnamesiska rullar med grönt och läckra räkor

  • Räkor
  • Förrätt
  • Streetfood
  • Sommar
  • Lake
  • Kokta och skalade
Tid:25 min.
Portioner:4
Tid:25 min.
Portioner:4

Ingredienser

Tillagningsinstruktioner

Skär morötter, paprika och gurka i strimlor och / eller stavar. Blanda morötter, paprika och gurka med riven ingefära och koriander.

Rispapper dränkes i kallt vatten, en bit i taget. Lägg rispappret på en tallrik, lägg grönsakerna ovanpå tillsammans med räkorna och rulla ihop. Rullen delas. Strö över färsk koriander och basilika, dela dem grovt om du vill.

Skölj och dela salladen grovt, lägg på en sked med chutney eller någit annat syrligt, t ex rökt krusbärsmarmelad.

Nästa recept: Varmrökt lax med purjolök i krämig sås och grillat bröd
...