You have an outdated browser

Please update your browser

Update browser
Visa Alla recept
Kräftstjärtar i hummersoppa med blekselleri och grillad paprika

Kräftstjärtar i hummersoppa med blekselleri och grillad paprika

  • Förrätt
  • Soppor
Tid:20 min.
Portioner:4
Tid:20 min.
Portioner:4

Ingredienser

Tillagningsinstruktioner

Skär bleksellerin i tunna skivor. Dela och rensa paprikorna. Grilla paprikorna på högsta möjliga temperatur i ugn/grill tills skinnet är helt svart. Låt svalna och ta bort skinnet. Skär paprikan i tärningar. Skär gräslöken fint.

Koka upp hummersoppan och blanda den skummande med en stavmixer (tillsätt lite mjölk om den verkar för tjock). Fräs paprika och selleri i lite olja och blanda ner i soppan.

Lägg sedan kräftstjärtarna mitt på en tallrik. Häll soppan runt kräftstjärtarna och strö över färsk hackad gräslök.

Nästa recept: Tournedos på liten hälleflundra i senapsgrädde
...