You have an outdated browser

Please update your browser

Update browser
Visa Alla recept
Krispiga "morötter" med räksallad

Krispiga "morötter" med räksallad

  • Aptitretare och smårätter
  • Lake
  • Kokta och skalade
  • Förrätt
  • Sommar
  • Vår
  • Räkor
Tid:15 min.
Portioner:4
Tid:15 min.
Portioner:4

Ingredienser

Ca 8 orange snackpaprikor (halverade)

1 knippe persilja

Räksallad:

300 g Disko Bay Räkor

1,5 dl skyr/creme fraiche

1-2 msk. majonnäs

1 msk. riven pepparrot

Saft från ½ citron

½ knippe dill (finhackad)

1 knippe gräslök (finhackad)

100 g grön sparris (rå/blancherad, i små bitar)

100 g vit sparris (i små bitar)

salt och peppar

Tillagningsinstruktioner

Blanda alla ingredienser till räksalladen och smaka av med salt, peppar och citronsaft.

Fyll räksalladen i de halverade snackpaprikorna. Lägg på persiljestjälkar som morotstoppar.

Servera de krispiga "morötterna" som ett roligt och mysigt inslag i påsklunchen.

Nästa recept: Hummersoppa med räkravioli, stuvad purjolök och dill
...