You have an outdated browser

Please update your browser

Update browser
Läs mer om Rödspätta

Fylld rödspätta

Den fyllda rödspätta är perfekt till middag med lätta rätter.

MSC-märkta rödspättafiléer med läcker fyllning och spröd panering.

Att få i sig de två veckovisa fiskmåltiderna kan vara svårt för den stressade barnfamiljen, men med fylld rödspätta blir det både enkelt och snabbt.

De fyllda rödspättorna består av rödspättafiléer med läcker fyllning och spröd panering. De är klara att tillagas direkt från frysen och middagen kan stå på bordet på under 30 minuter. Servera med pasta, ris eller bara en sallad och du har en hel måltid som både barn och vuxna gillar.

Rödspättafiléerna kommer från MSC-märkt, hållbart, danskt fiske och endast naturliga ingredienser har använts till fyllning och panering. Produkten innehåller alltså inga konstgjorda smakämnen, tillsatser eller färgämnen, bara rena råvaror som du kan hitta i de flesta vanliga kök.

Välj mellan fyra varianter av fylld rödspätta

De fyllda rödspättorna finns i flera spännande smaker: med räkor och broccoli, med räkor och sparris, med tomat och mozzeralla samt med färskost och röd paprika.

Recept med fylld rödspätta

Fylld rödspätta är en perfekt vardagsrätt tillsammans med en god sallad. Prova till exempel dessa två goda recept med fylld rödspätta som bara tar 25 minuter att göra:

Se även

Läs mer om Rödspättafilé
...