You have an outdated browser

Please update your browser

Update browser
Visa Alla recept
Disko Bay Räkor i krispig grönsakscrudité med avokadokräm och krasse

Disko Bay Räkor i krispig grönsakscrudité med avokadokräm och krasse

  • Räkor
  • Förrätt
  • Huvudrätt
  • Höst
  • Lake
  • Kokta och skalade
  • Nyttiga sallader
Tid:15 min.
Portioner:4
Tid:15 min.
Portioner:4

Ingredienser

Tillagningsinstruktioner

Skölj alla grönsaker noga, skär dem i tunna skivor och
lägg ner dem i kallt vatten.

Avokadokräm:
Dela avokado och ta ur kärnan. Gröp ur innanmätet med en sked och tärna avokadon. Mosa eller
mixa avokadoköttet och blanda med saften av en citron. Krydda med salt och peppar. 

Fördela avokadokrämen på tallrikarna. Toppa med de
krispiga grönsakerna och med räkor. Strö över massor
av vattenkrasse och ringla över soja.

Servera genast med spröda rostade brödskivor eller
varma nudlar.
 

Nästa recept: Liten grönländsk hälleflundra på brysselkål med vetekorn, gröna bönor, ruccola och riven parmesan
...