You have an outdated browser

Please update your browser

Update browser
Visa Alla recept
Fisk och potatischips

Fisk och potatischips

  • Huvudrätt
  • Höst
  • Convenience
  • Filé
Tid:25 min.
Portioner:4
Tid:25 min.
Portioner:4

Ingredienser

Tillagningsinstruktioner

Stek fisken i olja och smör i en panna med 2-3 minuter på båda sidor.

Potatisen skärs tunt och steks i en annan panna med het olja. När de är krispiga som chips, strö över salt och lakrits (eller cayennepeppar, om du hellre vill).

Blanda skyren med curry som är rostat i en torr stekpanna under c:a 30 sekunder. Tillsätt lite saft från inlagd gurka och salta och peppra.

Skär chili, rödlök och paprika fint. Blanchera bönorna och skär dem i mindre bitar. Skär gurkorna i tärningar och dela broccolin i små buketter. Blanda samman alla grönsakerna i curryskyren, det blir krispigt gott. Blanda i chilin i såsen och den blir het och härlig!

Servera filéerna med potatischipsen, remouladen och citronskivor.

Nästa recept: Varmrökt lax på ljummen potatissallad med rödlök och persilja
...