You have an outdated browser

Please update your browser

Update browser
Visa Alla recept
Rökt lax med krämig sallad av äpplen och krasse

Rökt lax med krämig sallad av äpplen och krasse

  • Lax
  • GOURMETTRIM®- och premiumprodukter, rökta
  • Förrätt
  • Vinter
  • Rökt och gravat
Tid:20 min.
Portioner:4
Tid:20 min.
Portioner:4

Ingredienser

Tillagningsinstruktioner

Skär 3½ äpple i tärningar och droppa över citronsaft. Spara den sista halvan och skär den i tunna skivor. Skär tunna brödskivor och rosta det i ugnen tills de är spröda.

Vänd samman äppeltärningarna med créme fraiche, pepparrot, salt och peppar.

Lägg laxskivorna på de krämiga äpplena och garnera med ugnrostade brödflarnen, äppleskivor och massor av krasse.

Servera ev. med gott bröd till.

Nästa recept: Rökt hälleflundra med kallrökt skinka, färskost och limesyltade rädisor
...