You have an outdated browser

Please update your browser

Update browser
Visa Alla recept
Baguette med rökt liten grönländsk hälleflundra

Baguette med rökt liten grönländsk hälleflundra

  • Liten grönländsk hälleflundra
  • Huvudrätt
  • Lunch
  • Rökt och gravat
  • Sandwich och wraps
Tid:15 min.
Portioner:4
Tid:15 min.
Portioner:4

Ingredienser

Tillagningsinstruktioner

Rör ihop dijonsenap med crème fraiche. Tillsätt hackad lök, gräslök, socker och apelsinfiléer. Värm de 4 baguetterna och dela dem på längden. Smaka av dressingen med salt och peppar och bred smör på bröden.

Lägg sedan på plocksallad, 2 skivor rökt hälleflundra och häll över lite dressing. Lägg på överdelen sist och garnera med hackade rädisor och sallad.
 

Nästa recept: Torskryggfilé med räkor, grillad sparris och räksmör
...