You have an outdated browser

Please update your browser

Update browser
Visa Alla recept
Kallrökt liten grönländsk hälleflundra med kokt potatis, rosépeppar och stenbitsrom

Kallrökt liten grönländsk hälleflundra med kokt potatis, rosépeppar och stenbitsrom

  • Liten grönländsk hälleflundra
  • Stenbitsrom
  • Förrätt
  • Huvudrätt
  • Höst
Tid:30 min.
Portioner:4
Tid:30 min.
Portioner:4

Ingredienser

Tillagningsinstruktioner

Koka potatisen, skala och riv pepparroten, skär citronen och rädisorna i klyftor och plocka örterna. Servera 2-3 skivor kallrökt hälleflundra med kokt potatis, gräddfil, stenbitsrom, örter, citron och färskriven pepparrot. Avsluta med rosépepparn.

Recept: Frida Ronge

Foto: Lennart Weibull

Läs mer om MSC här: www.varkommerfiskenifrån.se

Nästa recept: Räksallad med guacamole, mozzarella och soltorkade tomater
...