arrow-downdownload-pdfdownload-pdfflag-caflag-dkflag-deflag-en-CAUKflag-frflag-jpflag-noflag-seChinaicon-docIcon Emailicon-facebookicon-linkedinGroupPDFGroup 2Asset 3icon-sharePlay button Copynewsletterpanpoint-shopprint-iconprintquotesensoricsignsticktip
You have an outdated browser

Please update your browser

Update browser
Torsktartar med senap på rucola och grillad röd paprika

Torsktartar med senap på rucola och grillad röd paprika

  • Torsk
  • Förrätt
  • Filé
Tid:45 min.
Portioner:2
Tid:45 min.
Portioner:2

Ingredienser

Tillagningsinstruktioner

Skär torsken i tärningar och rör ihop med senap, gurka, dill och rödlök. Smaka av med salt och peppar och låt tartaren dra svalt i minst 10 minuter före servering. Smaka av igen före serveringen.

Vänd ned rågbrödstärningarna med 1 msk olivolja, salt och peppar. Grilla i förvärmd ugn i ca 8 minuter i 190°C tills de är knapriga. Grilla paprikan på en grillpanna och skär i mindre bitar. 

Vänd ihop rucola, paprika, vitlök och citronsaft med 1 msk olivolja och smaka av salladen med salt och peppar.

Lägg upp salladen med knapriga krutonger och tartar och servera omedelbart, gärna med varmt bröd och smör.

Nästa recept: Thousand Island
...