You have an outdated browser

Please update your browser

Update browser
Visa nyhetsarkiv Arkiv

Recept med torsk

Torsk är en läcker delikatess som har en ljuvligt mild smak och kan användas i många olika rätter. Torsken är perfekt till snabba och goda vardagsrätter, men också till goda förrätter och huvudrätter som du kan servera på middagsbjudningar.

Torsken har ett fint vitt kött som vid korrekt tillagning bildar stora fina lameller. Köttet har en ganska mild smak vilket gör torsken till en favorit hos både barn och vuxna.

Det milda, vita och benfria köttet kan tillagas på otaliga sätt och passar både till varm och kall servering, till vardags och till fest. Bara din fantasi sätter gränserna. Torsk kan bland annat avnjutas stekt, rökt, bakad, kokt och marinerad.

Torsken tillhör de magra fiskarterna och i det här formuläret kan du se vilka näringsämnen, vitaminer och mineraler torsken innehåller. Torsk från Royal Greenland kommer från fiske i Barents hav och havet runt Grönland och är MSC-certifierad.

Vi har samlat 12 av våra läckraste recept på torsk. Här finns recept på förrätter till dina gäster, delikata luncher och läckra middagar.

Recept med torsk

Torskryggfilé på grillad sparris och vetekornssallad

Se receptet här

Torskrygg i ugn med lufttorkad skinka och marinad av apelsin och brynt smör

Se receptet här

Torskryggfilé med räkor, grillad sparris och räksmör

Se receptet här

Torsk på kryddiga vetekorn

Se receptet här

Torskryggfiléer i gremolata med linguini

Se receptet här

Lättlagad torsk i tomatsås och ris

Se receptet här

Räkburgare med skarpsås

Se receptet här

Torsk i ugn med potatis- och purjolökssoppa

Se receptet här

Torskrygg med rödbetssallad och körvel

Se receptet här

Torskrygg med lufttorkad skinka, melon, rucola och rostade pumpakärnor

Se receptet här

Torsk i misomarinad med bönor och sparris

Se receptet här

Grillad torskrygg med bakad potatis och tomatsallad

Se receptet här

Se även

Nästa nyhet: Recept med stenbitsrom
...