You have an outdated browser

Please update your browser

Update browser
Visa nyhetsarkiv Arkiv

Sätt fram fisk och räkor på påskbordet!

Inget påskbord utan fisk och räkor...

Påsken är för många kopplad till påskledigt, helgdagar och inte minst de traditionella påskluncherna. Och om det finns något som tillhör påskmaten så är det skaldjur!

Även om påsken inte kommer att vara som vanligt i år är det fortfarande viktigt att hålla kvar det mysiga med påsken. Därför får du extra goda recept här som du kan unna dig själv och dina nära och kära med. Använd recepten individuellt eller välj dina favoriter för en buffé. Du kan också använda flera av recepten för påskbrunch eller till förrätter.

Påskrecept

Räkor i ugn med kryddsmör och gott doppbröd

HITTA RECEPTET HÄR

Räksmörgås

HITTA RECEPTET HÄR

Klassisk smörrebröd - dansk stjärnskott

HITTA RECEPTET HÄR

Tarteletter med räkor och sparris

HITTA RECEPTET HÄR

Snabb kartoffelblinier med stenbitsrom

HITTA RECEPTET HÄR

Grönländska räkor och 3 olika dippsåser

HITTA RECEPTET HÄR

Disko Bay Räkor på rostbröd med rörd mjukost

HITTA RECEPTET HÄR

Smörgås med panerad rödspätta med stenbitsrom

HITTA RECEPTET HÄR

Disko Bay Räkor på en krämig broccolisallad

HITTA RECEPTET HÄR

Räkor med färskpotatis och kryddörtmajonnäs

HITTA RECEPTET HÄR

Toast med grönländsk stenbitsrom

HITTA RECEPTET HÄR

Rödspättor och persiljesås

HITTA RECEPTET HÄR

Disko Bay Räkor med tomattartar och basilikakräm

HITTA RECEPTET HÄR

Stenbitsrom med mjukkokta ägg och krispigt rågbröd

HITTA RECEPTET HÄR

Produkter till påsklunchen

Se även

Nästa nyhet: MSC 2020 - Ett bra drag
...